Alakart & Pannenkoeken Restaurant Jagershuys

Alakart & Pannenkoeken Restaurant Jagershuys
Alakart & Pannenkoeken Restaurant Jagershuys

Alakart Restaurant

Het Alakart-restaurant maakt, dit jaar al 12 jaar, deel uit van 't Jagershuys, waar ook het pannenkoekenrestaurant toebehoord. Het Alakart-restaurant is een sfeervol en eigentijds restaurant waar je heerlijk kunt lunchen, borrelen en dineren in een aangename en gemoedelijke sfeer met een uitgebreide lunch - & menukaart, kwaliteit en alle wijnen per glas en fles.  Tevens beschikken wij over ruimtes die geschikt zijn voor feestjes, borrels, presentaties, recepties, barbecues, high teas, lunches en diners. Buiten kunt u sfeervol ontspannen op onze terrassen (gedeeltelijk overdekt en verwarmd)  midden in het Zeister bos. Er zijn wandel en fietsroutes voor de deur.     

Van dinsdag t/m vrijdag & op zondag kunt u gebruik maken van onze uitgebreide lunch - & borrelkaart, maar ook genieten van onze High Tea. Voor de High Tea vragen wij u wel te reserveren!    

Pannenkoeken restaurant

Het pannenkoekenrestaurant bestaat al ruim 33 jaar en maakt deel uit van ’t Jagershuys. In 2010 is het na een grondige verbouwing allemaal nog mooier geworden. Wat moderner, maar nog steeds met de Jagershuys sfeer en uitstraling. De pannenkoekenkaart biedt een uitgebreide variatie met de meest bijzondere en allemaal even heerlijke pannenkoeken, die u niet veel zal tegenkomen. Net zoals in het Alakart-restaurant beschikken wij over ruimtes die geschikt zijn voor feestjes, borrels, presentaties, recepties, barbecues en (pannenkoeken) diners. Buiten kunt u heerlijk eten of een drankje nuttigen op een van onze vernieuwde terrassen middenin de bossen.

U kunt gratis gebruik maken van WIFI. Wij heten u alvast van harte welkom.

Contactinformatie

E-mail: 
reservering@jagershuys.nl
Telefoon: 
030-6913013

Locaties

Alakart & Pannenkoeken Restaurant Jagershuys
Woudenbergseweg 15
3707 HW Zeist