Bomencentrum Nederland

Bomencentrum Baarn
Bomencentrum Nederland

Even buiten het lommerrijke Baarn, aan de rand van rijke natuur, ligt het 25 hectare grote terrein van een bijzondere onderneming: Bomencentrum Nederland. Het bedrijf is in 1985 opgericht en heeft zich onder leiding van ing. Hans R. Blokzijl tot een veelzijdige, groene en ook klimaatneutrale onderneming ontwikkeld.

Het Groene Paviljoen is een unieke, centraal gelegen locatie en verrassend veelzijdig. Binnen of buiten, de gebruiksmogelijkheden zijn legio. In het Groene Paviljoen bieden wij vele mogelijkheden voor gezelschappen tot 200 personen en buiten zelfs tot ruim 600 en altijd exclusiviteit, dat wil zeggen u deelt het Groene Paviljoen nooit met andere gasten. Parkeren tot 250 auto’s (gratis).

Onbegrensde mogelijkheden

Het Groene Paviljoen beschikt over alle faciliteiten voor vergaderen en entertainment. Wij vervullen graag uw specifieke catering wensen: van werkontbijt, lunch of ‘walking dinner’ tot uitgeserveerd 5-gangen diner. U heeft de keuze uit meer dan 100 variëteiten.

Ambiance in het Cristallum

Het Cristallum staat ter beschikking voor bijvoorbeeld ontvangsten, breakouts, lunches of netwerkborrels. Balkon, terrassen en amfitheater bieden daarnaast veel mogelijkheden voor buiten-activiteiten. De benedenruimte (Banyan) leent zich bijzonder goed voor bedrijfsmatige vergaderingen en presentaties. Deze ruimte biedt verschillende opstellingsmogelijkheden. Afhankelijk van de gekozen setting biedt de Banyan plaats voor 8 tot 140 personen

Bijzondere ervaringen

De sfeervolle terrassen en het intieme amfi- theater lenen zich goed voor meer informele bijeenkomsten zoals relatie events, bedrijfs- feesten of jubilea. Wilt u een extra dimensie? Een b(l)oeiende rondleiding door het Expo- sarium, (bekende) live-artiesten of een bezoek aan de privéverzameling exclusieve Volvo’s geven uw gasten een speciale herinnering.

Contactinformatie

E-mail: 
info@bomencentrumnederland.nl
Telefoon: 
+31 (0)35 646 02 00

Locaties

Bomencentrum Nederland .
Zandheuvelweg 7
3744 MN Baarn