C-Fordt Maarsseveen: tentoonstelling van 10 jaar polderwachten

Wij serveren op 14 juni van 15.00 uur tot 20.00 uur een gevarieerd programma met een tentoonstelling van 10 jaar polderwachten, een foto-expositie van Carla Vermeend, muziek door de Luisiana Men, een hapje en een drankje en natuurlijk sterke verhalen! Daarnaast kunt u deelnemen aan de wedstrijd polsstokklimmen en als klap op de vuurpijl lanceren we een polderwachter-app en blazen we weer eens een bunkertje op.
Omdat de polderwachter alles heeft, hoeft hij geen kadoos. Maar hij is de afgelopen tien jaar niet stil blijven staan en dus behoorlijk bij de tijd. Vandaar dat we voor het festival ook het hippe instrument van het ‘crowdfunden’ gaan inzetten. U kunt gratis naar binnen, genieten van de exposities, de muziek en de verhalen, maar wij vragen om middels een vrijwillige donatie te laten weten wat het u waard was. Bij een donatie van €15,- of meer krijgt u een polderwachter-gids kado!
programma:
15.00 opening expo’s
polsstokklimmen
muziek Luisiana Men (die komen nog een paar keer terug...)
16.00 toespraak nachtburgemeester
lanceren iWhisperapp
bunker opblazen
verhalenvertellers
18.00 soep en polderbol
20.00 einde
Lokatie: C-Fordt Maarsseveen, Herenweg 3 in Maarssen.
C-Fordt Maarsseveen is heel goed te fietsen (volg de speciale 'naar buiten' route vanuit het centrum van Maarssen).
Mocht u toch met de auto komen, dan kunt u voor deze gelegenheid bij de overburen parkeren. Volg de aanwijzingen van de parkeerwachter!

Contactinformatie