Camping 't Eind

Camping 't Eind
Camping 't Eind

Rust, natuur en gemoedelijkheid. Meng dit met een snufje plattelandsleven en nostalgie en u heeft het recept van Camping ’t Eind in Overberg.

Pal naast Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug, midden in een glooiend landschap en omringt door knusse plattelandsdorpjes is dit de ideale uitvalsbasis voor lange fiets- en wandeltochten.De omgeving lijkt zo uit een prentenboek te komen; de boerderijen langs de Gelderse Vallei, de koeien die loom staan te grazen, de romantiek van het bos. U raakt niet uitgekeken.

Toercaravanplaatsen

Verdeeld over het terrein zijn 15 plaatsen ingericht voor toercaravans. Uitkijkend over de bosrand op een ruime, open plaats of een beschutte plek met veel privacy: aan u de keus! Aan comfort zal het u niet ontbreken. Alle plaatsen zijn voorzien van een eigen riool- en wateraansluiting en elektra (16 ampère). Bovendien is zowel de grond onder de caravan als de voortent verhard.

Jaarplaatsen

Bent u op zoek naar een stacaravan/chalet in een rustige, aangename omgeving? Een plek om even bij te tanken? Dan is een jaarplaats op Camping ’t Eind zeker iets voor u! De plaatsen zijn minimaal 150 m2 groot en hebben een ruim terras, zodat u optimaal van uw vakantiestek kunt genieten. De plaatsen zijn omzoomd door groen, zodat uw plaats de sfeer van het buitenleven ademt.

Een heerlijke uitvalsbasis voor rustzoekers, fietsers en wandelaars !! Honden worden niet toegelaten.

  • voor de stacaravans zijn wij het gehele jaar toegankelijk
  • voor de toercaravans zijn we open van 1 april tot 1 oktober

U kunt vanaf dit seizoen (2014) bij ons overnachten in een Pod.

Pod

Een Pod staat voor comfortabel kamperen!  Het is een knusse houten hut die van alle gemakken is voorzien. 

Avontuurlijk overnachten, één met de natuur en toch de luxe van een heerlijk warm bed, privé toilet en een buitenkookgelegenheid. Dát is kamperen in een Pod!  Je hoeft zelf alleen je slaapzak en linnengoed mee te brengen.

Deze accommodatie is per nacht te huur en biedt plaats aan 2 volwassenen en evt. 2 kinderen.

Contactinformatie

E-mail: 
info@campingteind.nl
Telefoon: 
+31 (0)343 481 368