Châlet Helenaheuvel - Doorn

Chalet Helenaheuvel - Op de Heuvelrug
Châlet Helenaheuvel - Doorn

Verscholen in de bossen van Doorn vindt u Theehuis en restaurant Chalet Helenaheuvel. 

Chalet Helenaheuvel is al vanaf 1932 (!) een vertrouwd adres en begrip voor wandelaars en dagjesmensen en één van de startpunten voor een wandeling in de Kaapse bossen. Chalet Helenaheuvel wil haar gasten graag kennis laten maken met regionale en seizoensgebonden kwaliteitsproducten.

Dit sfeerrijke restaurant beschikt over een riant terras en biedt onder andere smakelijke lunches en verrassende ’thé complets’. Met de thé complet kunt u in de middag heerlijk genieten van allerlei zoete en hartige lekkernijen en onbeperkt thee, met een ruime keuze uit ons thee assortiment. Een gezellige en vooral leuke manier om bij te kletsen met vrienden of familie Chalet

Besloten gelegenheden

Helenaheuvel leent zich tevens uitstekend voor een high of afternoon tea en besloten evenementen, zoals vergaderingen, recepties, private dinners en feesten.

Een stukje geschiedenis

De heuvel (waarop het Chalet is gebouwd) dateert uit vroegere eeuwen en is genoemd naar Hendriks dochter Helena. In 1932 liet de toenmalige eigenaar van de Kaapse bossen, Mr Klein, advocaat te Doorn, het Chalet bouwen als theehuis voor de wandelaars. Inmiddels is het theehuis dus grondig gerenoveerd en ontvangen wij u graag voor uw festiviteiten en zakelijke bijeenkomsten.

Goed om te weten

  • Combineer een bezoek aan Chalet Helenaheuvel vooral met een wandel- of fietstocht door de Kaapse Bossen (onderdeel van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug). Het heuvelachtige landschap van het nationale park varieert van uitgestrekte heidevelden, bossen en stuifzandvlaktes tot laaggelegen uiterwaarden en klassieke landgoederen.
  • Iets te vieren of een zakelijke bijeenkomst? Bekijk eens de verrassende arrangementenpagina op de website.

Contactinformatie

E-mail: 
info@helenaheuvel.nl
Telefoon: 
+31 (0)343 412 062