Concert La Voce Divina


Begin 2012 bedacht Gert Kramer (Doorn) een nieuwe muziekstemming gebaseerd op een negentallig stelsel en de spiraalreeks van Fibonacci. Elke octaaf kent nu een volmaakt exacte verdubbeling. Deze wiskundige perfectie is overal in de natuur te vinden en nu dus ook hoorbaar én voelbaar in muziek.

 

Om deze nieuwe muziek wereldkundig te maken en door mensen te laten ervaren organiseert La Voce Divina een reeks concerten. Het zevende concert zal plaatsvinden in de Hernhutters kerk; Zusterplein 20, 3703CB Zeist. Inloop 19.00 uur, aanvang 20.00 uur. La Voce Divina hanteert waardebepaling achteraf (richtprijs tussen 9-36 euro). Hierdoor bepaalt u zelf wat de muziek en de ervaring u waard is!

 

De muziek zal ten gehore worden gebracht door Robijn Tilanus, een gevierd pianiste. Zij speelt ten eerste het Canto Ostinato en vervolgt haar muziekreis met een aantal klassieke stukken die zij afstemt op het publiek. De Fazioli 308 concertvleugel is gestemd in de nieuwe Divine 9 stemming en is hierdoor een bijzonderheid op zichzelf.

 

Neemt u water en een kussentje mee voor onderweg, het beloofd een bijzondere reis te worden! Voor meer informatie en aanmelden: www.lavocedivina.com.   

 

Contactinformatie

Telefoon: 
06 1307 8801