Eemhaven Amersfoort

Haven
Eemhaven Amersfoort

Eemhaven Amersfoort is dé nieuwe ‘ankerplaats’ voor de pleziervaart op de Randmeren en voor campers. Uniek gelegen aan de voet van de eeuwenoude Koppelpoort. Geniet van de sfeer, het water, de schepen en de vrolijke mensen.

De moderne passantenhaven heeft alle faciliteiten voor een aangenaam verblijf en biedt plaats aan zowel kleinere boten als grotere boten tot 20 meter lengte, 2 meter diepgang en een vaarhoogte van 7,20 meter.

In de Eemhaven is van alles te doen: Lekker eten op het water bij restaurantschip De Saffraan of van werelds eten genieten bij Wereldrestaurant Dara of eten bij De Vereeniging. Borrelen in bikini, stranden aan de Eem en happen in het zand bij restobar-dansclub Zandfoort aan de Eem of dineren in de stijlvolle ambiance van restaurant en wijnbar Merlot. Varen over de Eem kan met Klipper de Inspiratie of slapen op de Vita Nova.

* Geen boot? Huur een luxe sloep bij Aan het Roer of vaar mee met de Groninger Tjalk De Roode Kaat uit 1897

* Fietsers stap op de Eemlijn fietsboot voor een tocht over de Eem en de Randmeren naar Spakenburg of Huizen (stops en afstap-/opstapmogelijkheden in Soest, Baarn en Eemdijk)

Contactinformatie

Telefoon: 
0031 (0)33 461 36 61