Geinbeat

Geinbeat
Geinbeat

Stichting Geinbeat organiseert jaarlijks het Geinbeat Festival en de De Kleine Prijs van Nieuwegein.  


Geinbeatfestival 2014
Het Geinbeat Festival is een jaarlijks terugkerend evenement met meerdere podia, veel bands in verschillende muziekstijlen, eten, drinken en meer. Het evenement wordt in het Stadscentrum op Cityplaza georganiseerd. Waarschijnlijk wordt de datum 12 juli 2014. Houd ook de "agenda" op de homepage van www.uitinnieuwegein.nl in de gaten.
Overigens ... voor het festival is de organisatie op zoek naar een vrijwilliger die verstand heeft of het leuk vindt om bezig te zijn met crowdfunding. Aanmelden kan via info@geinbeat.nl. 

De Kleine Prijs van Nieuwegein 2014
De Kleine Prijs van Nieuwegein is een bandcompetitie met de voorronden op 7 en 14 februari en de finale op 28 februari. Het evenement vond plaats in de Kleine Zaal van het De Kom, Stadstheater en Kunstencentrum

Nieuwe facebookpagina
We zijn nu een nieuwe Facebook pagina gestart (genaamd: 20 jaar Geinbeat) aangezien het Geinbeat dit keer voor de 20ekeer gaat plaatsvinden (jubileum). Op deze pagina gaan we een terugblik doen op alle afgelopen edities en natuurlijk ook een vooruitblik op de jubileum editie van 12 juli 2014.