The Gents & Wishfull Singing: Kings and Queens 05/04/2014 Klassiek aan de Rijn

Twee unieke vocale ensembles van internationaal topniveau geven samen een exclusief concert voor Klassiek aan de Rijn.
Vocaal ensemble The Gents is een voor Nederland uniek gezelschap dat zich in korte tijd een vooraanstaande plaats heeft verworven binnen de internationale muziekwereld. De groep jonge zangers wordt alom geroemd vanwege de bijzondere klank, de grote mate van flexibiliteit en de weergaloze interpretatie van het zeer uiteenlopende vocale repertoire.
Wishful Singing is female a cappella van internationaal topniveau. De vijf jonge zangeressen zingen repertoire uit alle windstreken. Of het nu gaat om een ingetogen werk uit de Renaissance of om een swingende bewerking van een popklassieker, altijd overtuigt Wishful Singing door haar krachtige expressie en volmaakte balans.
The Gents en Wishful Singing vieren samen een feestje rondom de verjaardag van de nieuwe koning. Kings and Queens, voor vijf vouwen en vijftien mannen, is een ode aan het koningschap met o.a. vorstelijke muziek van Henry Purcell en popklassiekers van Queen. een vrolijk vocaal partijtje voor muziekliefhebbers, republikeinen en koningsgezinden.

Kenmerken

volwassenen
19

Contactinformatie

Telefoon: 
0317618513