GPS/Kano/Step/Fietstocht bij Sport Totaal

GPS/Kano/Step/Fietstocht bij Sport Totaal
GPS/Kano/Step/Fietstocht bij Sport Totaal
Vanuit Veenendaal verkent u de Utrechtse Heuvelrug, eerst met de kano en dan per fiets. U stapt in een comfortabele Canadese kano voor een relaxte kanotocht van circa twee uur op het Valleikanaal.
U eindigt bij de Zuidelijke Meentsteeg, waar u de kano verruilt voor een fiets. In een twee uur durende tocht fietst u door prachtige bossen terug naar het begintpunt.


Ontdek de verborgen geheimen van het Fort aan de Buursteeg en haar omgeving met behulp van onze avontuurlijke GPS-tocht!
De Grebbelinie zit vol met avontuur! Ga zelf op onderzoek uit en verken de omgeving van het Fort aan de Buursteeg. In de loop der eeuwen hebben hier verschillende veldslagen plaatsgevonden. Soldaten uit de Franse, Pruisische, Oostenrijkse, Britse, Duitse en Canadese legers hebben hier gestreden en allen hun eigen sporen nagelaten.

Uit de diverse oorlogen die hier zijn gevoerd zijn verschillende historische kenmerken bewaard gebleven zoals een Duitse bunker en een oude verdedigingspost. Een GPS-toestel brengt u naar deze verborgen schatten. De informatiefolder die u voor onderweg meekrijgt, vertelt u het een en ander over de omgeving waar u wandelt.

De tocht is geschikt voor zowel jong als oud. Wilt u de tocht afleggen met een fiets of een step?
Dat kan!
 

Kenmerken

Zakelijk
ja
volwassenen
ja
senioren
ja
Lid VVV
ja
jongeren
ja
Groepen
ja
gezinnen
ja

Contactinformatie

E-mail: 
info@sporttotaal.nl
Telefoon: 
0318-510617
Faxnummer: 
0318-514760

Locaties

GPS/Kano/Step/Fietstocht bij Sport Totaal
De Schutterij 17
3905 pj Veenendaal