Hotel restaurant de Gouden Leeuw

Hotel restaurant de Gouden Leeuw
Hotel restaurant de Gouden Leeuw

Gelegen aan de rand van de historische binnenstad van Wijk bij Duurstede

Dit prachtige pand staat aan de rand van het historische centrum van Wijk bij Duurstede. Het restaurant heeft een warme gezellige uitstraling met een huiselijk gevoel. U kunt hier genieten van een heerlijke lunch of diner, op het terras of in het geheel vernieuwde restaurant.

De kaart is Nederlands, Frans georiënteerd maar met internationale invloeden, ook zijn de kleine gastjes van harte welkom. Speciaal voor hun heeft De Gouden Leeuw dan ook een kinderkaart. U bent ook welkom op het  terras voor een drankje of huisgemaakt appelgebak met koffie en in de wintermaanden kunt u genieten bij de openhaard van al het lekkers wat De Gouden Leeuw u biedt.

Wij beschikken over 7 modern ingerichte hotelkamers die voorzien zijn van alle gemakken. Al onze kamers zijn uitgerust met douche/bad, toilet, telefoon, wekker radio en flatscreen - televisie. Het ontbijt wordt aan tafel geserveerd met vers afgebakken broodjes, verse jus d'orange en uiteraard koffie of thee naar wens.

De Gouden Leeuw beschikt ook over een moderne zaal die uitermate geschikt is voor privé diners, vergaderingen en complete feestavonden tot 100 personen.

In het gehele bedrijf is gratis WIFI. Bij de receptie zijn diverse fiets- en wandelroutes verkrijgbaar, tevens kan de Gouden Leeuw  fietsten regelen.

Hotel - Restaurant De Gouden Leeuw is 7 dagen in de week geopend voor lunch, diner of een lekkere borrel.

Hotel - Restaurant De Gouden Leeuw  accepteert de Nationale VVV Dinercheque

Voor prijzen kijkt u op de website van Hotel - Restaurant de Gouden Leeuw.

Kenmerken

2-persoons kamer met privé sanitair vanaf  € 87,50

1-persoons kamer met privé sanitair vanaf € 70,00

Contactinformatie

E-mail: 
info@degoudenleeuw.org
Telefoon: 
0343-591949

Locaties

Hotel Restaurant De Gouden Leeuw
Zandweg 8
3962 EC Wijk bij Duurstede