Hotel26

Hotel26, utrecht
Hotel26

Verblijf in een van de unieke en sfeervolle appartementen gelegen in de historische werfkelders aan de Nieuwegracht aan de werf.

Deze hotel-appartementen zijn slechts op 350 meter afstand van de Domtoren gesitueerd. Nog dichterbij vindt je diverse restaurants, musea, cafés en de binnenstad met vele winkels. Ondanks het feit dat alles zich op loopafstand bevindt, verblijf je toch op een heerlijke rustige privé plek in de binnenstad van Utrecht.

De appartementen zijn voorzien van een riante living met open keuken, separate slaapkamer en badkamer. Het Deluxe appartement beschikt tevens over een ligbad en een was/droog combinatie. Uiteraard kun je heerlijk aan de werf van de zon genieten (gelegen op het zuid/westen). De keukens zijn voorzien van vaatwasser, combi-oven, Nespresso koffieapparaten, toasters, waterkokers en inductiekookplaten. De verdere keukeninrichting zoals pannen en dergelijke zijn ook aanwezig. Gratis Wi-Fi internet aanwezig.

Mocht je liever zelf geen ontbijt klaar maken dan bieden wij voor EUR 12,50 een voucher aan zodat je gebruik kunt maken van een lopend buffet (op 100 meter afstand). Dit ontbijt buffet is mogelijk van maandag t/m vrijdag 6:30-10:00 uur en in het weekend van 7:30-11:00 uur.

Komt u met de auto? Het is mogelijk om je auto op de gracht te parkeren voor een vaste vergoeding van 20 euro per dag.

Kortom, genieten van je verblijf in de binnenstad van Utrecht met bezienswaardigheden, culinaire gezelligheid en winkels op loopafstand!
Ideaal voor zakelijk gebruik (jaarbeurs op loopafstand) maar ook bijzonder goed geschikt voor trouwerijen als foto-locatie en/of huwelijksnacht.

Zie voor meer info: www.hotel26.nl
 

Contactinformatie

E-mail: 
info@hotel26.nl
Telefoon: 
+31 (0)30 888 50 70

Locaties

Hotel26, utrecht
Nieuwegracht a/d Werf 26
3512 LS Utrecht