Informatiecentrum Vathorst

Informatiecentrum Vathorst
Informatiecentrum Vathorst

Informatiecentrum Vathorst – ook wel bekend als het I-Centrum, is de plek waar iedereen welkom is met vragen over Vathorst.
 

In het I-Centrum is de maquette van Vathorst aanwezig. Deze toont niet alleen het nieuwe stadsdeel in één oogopslag, maar kunt u ook per wijk extra informatie opvragen via monitors. Bovendien is er een groot beamercherm waarop allerlei filmpjes en afbeeldingen over de nieuwe wijk of andere actuele onderwerpen te zien zijn.

Voor groepen
Het I-Centrum Vathorst is een prima startpunt voor verkenningen van Vathorst. Excursies onder leiding van een deskundige gids kunnen hier geregeld worden. Daarnaast wordt de ruimte van het I-Centrum verhuurd worden voor onder meer (aan de ontwikkeling gerelateerde) vergaderingen, lezingen etc. Alle verkoopmanifesaties vinden plaats in het I-centrum. Ook worden er door het Informatiecentrum zelf activiteiten georganiseerd. Bijvoorbeeld ‘De Smaak van Vathorst’. Dit is een culinaire rondleiding in samenwerking met een selectie van de vele restaurants in het gebied. Het Vathorstcafe stelt de bewoners in de gelegenheid kennis te nemen van actuele zaken, in gesprek te komen met elkaar en de mensen van Het Ontwikkelingsbedrijf Vathorst. Dit Vathorstcafe vindt enkele malen per jaar plaats.

Voor actuele openingstijden: http://www.vathorst.nl/over-vathorst/informatiecentrum/ 

 

Contactinformatie

E-mail: 
i-centrum@vathorst.com
Telefoon: 
033-451 10 12