Media Plaza

Media Plaza - Jaarbeurs Utrecht
Media Plaza

Media Plaza is een van de meest moderne en innovatieve congres- en vergaderlocaties in Europa. Media Plaza is opgebouwd uit 17 foyers en sessiezalen.

Miljoenen ledlampjes, innovatieve toepassingen en ultramoderne faciliteiten op het gebied van beeldprojectie, geluidseffecten en inrichting geven elke ruimte een uniek karakter.

Explore New Visons
Overladen worden met complimenten? Optimaal rendement halen uit uw event? Met Media Plaza als locatie van uw congres of evenement zal dat zeker zo gaan. Verras uw klanten er ook mee. Bied hen onvergetelijke herinneringen aan een verbluffend evenement. Uw succes is dan verzekerd!

De gekozen omgeving heeft een groot effect op uw klanten en daarmee ook op uw doelstelling om samen te komen. Daar spelen wij op in: de ruimtes zijn zo ontworpen dat zij bijdragen aan het bedenken van innovaties, het komen tot nieuwe inzichten en het doorvoeren van veranderingen. Met Stichting Media Plaza kunnen wij zelfs inhoudelijke aanvulling bieden. Media Plaza prikkelt de zintuigen zodanig dat het doel van uw evenement gegarandeerd wordt bereikt!

Een ijzersterke combinatie voor succesvol innoveren
Jaarbeurs Utrecht en Stichting Media Plaza hebben de handen ineen geslagen en bieden met Explore New Visions een unieke succesformule voor innovatie. Aan de hand van praktijkvoorbeelden geeft Stichting Media Plaza u inzicht in alle mogelijkheden, kansen en valkuilen op o.a. ICT-gebied, terwijl Jaarbeurs Utrecht zorgt voor de juiste sferen en emoties tijdens het innovatieproces. Explore New Visions is een ijzersterke combinatie van inhoud en emotie en biedt u the best of both worlds om te innoveren. En wie wil dat nou niet?

Vanuit de beleving
Het primaire gevoel van Media Plaza is vuur en ijs. Vuur staat voor geborgen, veilig en warm. IJs staat voor licht, zakelijk en ook glad: je moet heel bewust je stappen zetten. Uw gasten worden in een veilige en warme omgeving ontvangen, met mooie ronde vormen en zachte lijnen. Gedurende de bijeenkomst zal de omgeving zich transformeren naar een frisse, heldere sfeer, met duidelijke strakke lijnen die zullen prikkelen om oplossingen en nieuwe inzichten zich te laten openbaren.

Explore New Visions is voortreffelijk vertaald in een fysieke omgeving. Het innovatieve congrescentrum Media Plaza bestaat uit zeventien zalen. De adembenemende lichte Polar Room is de grootste, met het transparante dak van teflon. Nooit eerder gedaan in Europa. De foyers en sessiezalen zijn voorzien van miljoenen LEDlampjes en state-of-the-art technieken en faciliteiten. Media Plaza beschikt over in-house catering op maat, verzorgd door Jaarbeurs Catering: van uitgebreide ontvangst tot exclusief diner. Jaarbeurs Utrecht beschikt over eigen techniek en biedt u op het gehele complex het gebruik van draadloos internet gratis aan!

Ook voor uw productpresentatie, galadiner of feestavond - onder de sterrenhemel - is Media Plaza dé locatie waar nog lang over gesproken zal worden!

* Beschikbaar in combinatie met huur van andere ruimten. Mogelijkheden voor ontvangst, borrel, lunch, diner en receptie.

Kenmerken

Prijs 8 uurs arrangement
op aanvraag
Opstelling - U-shape
35
Opstelling - Theater
650
Opstelling - Board Room
25
In het centrum
ja
Bereikbaarheid OV
ja
Aantal zalen
17
Aantal personen
650

Contactinformatie

E-mail: 
meetings@jaarbeursutrecht.nl
Telefoon: 
+31 (0)30 295 5556

Locaties

Media Plaza - Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein
3521AL Utrecht