*NH Hotel Amersfoort

NH Hotel Amersfoort Events
*NH Hotel Amersfoort

Wil je een evenement of een zakelijke bijeenkomst plannen? NH Amersfoort is de ideale plek voor het organiseren van alle soorten evenementen.

Het hotel is gemakkelijk te bereiken en perfect voor vergaderingen, trainingscursussen, recepties, buffetten, formele diners en party's voor maximaal 200 gasten. We hebben een ruime keuze aan vergader- en multifunctionele ruimtes. Dus je vindt zeker de juiste accommodaties voor elke gelegenheid. Onze ervaring, flexibiliteit en oog voor detail dragen er allemaal aan bij je evenement onvergetelijk te maken. Laat ons weten wat je in gedachten hebt en we doen je graag een voorstel. Voor een prijs die je zeker zal bevallen!

 

Speciale evenementenservice

Het hotel biedt faciliteiten voor besloten ontbijten, diners en party's. Andere services, zoals auto- en limousineservice, portierservice, technische ondersteuning en banketvoorzieningen moeten vooraf worden besteld.

Zalen

Al onze vergaderzalen genieten natuurlijk daglicht, dat voor je presentaties ook volledig afgeschermd kan worden. De inrichting is aangenaam en stijlvol, waardoor je er elk soort evenement kunt vieren. De maximale capaciteit van onze twee grote banketruimtes is 200 personen. De grote zaal kan ook in vier afzonderlijke ruimtes worden opgesplitst. Deze zalen hebben ook hun eigen buitentoegang.

Kenmerken

Aantal sterren
4
In het centrum
ja
Bereikbaarheid OV
ja
Aantal zalen
7
Aantal personen
220
Aantal kamers
114

Contactinformatie

E-mail: 
nhamersfoort@nh-hotels.com
Telefoon: 
0031 (0)33 422 12 00

Locaties

NH Hotel Amersfoort
Stationsstraat 75
3811 MH Amersfoort