Ouwehands Dierenpark

Ouwehands Dierenpark
Ouwehands Dierenpark

Durf jij neus aan neus met ijsberen? Of sta je liever oog in oog met Humboldt pinguïns? Bespied de witte leeuwen vanuit de uitkijkpost en wandel door Het Berenbos waar beren en wolven samen leven. Loop onder slingerende orang oetans door of hang zelf de beest uit in RavotAapia, Europa’s grootste overdekte speeljungle. Op avontuur met Bamboo Bill
Ouwehands Dierenpark Rhenen heeft een nieuwe bewoner! Bamboo Bill is een echte avonturier en kent onze dieren als geen ander. Hij weet wat ze graag lusten én goed voor ze is. Ga met hem of één van de andere avonturiers mee op avontuur in Ouwehands Dierenpark!

Oog in oog met de pinguïns

Bezoek de Humboldt pinguïns in hun spetterende verblijf. Zie hoe ze onder water op jacht gaan naar vis in een bassin van wel 100.000 liter water.

RavotAapia

Hang de beest uit in RavotAapia – Europa’s grootste overdekte speeljungle. Speel mee in de legende van het van het gestrande piratenschip en klim en klauter net als de otters en doodshoofdaapjes. Ga op ontdekkingsreis en beleef het zelf!

Het Berenbos

In Het Berenbos leven bruine beren, die vroeger mishandeld zijn, weer een onbezorgd leven. Samen met de wolven genieten ze van een twee hectare groot bosperceel met onder andere een waterval, rotsen en een vijver. Een uniek project!
 

Kenmerken

Toegankelijk voor gehandicapten
ja
Speeltuin
ja
Productverkoop/museumshop
ja
Prijs - kinderen
€16,50
Overdekte speelruimte
ja
Lid VVV
ja
Huisdieren
toegestaan
Groepen
ja
gezinnen
ja
Eigen parkeerterrein
ja
Contant betalen mogelijk
ja
Betalen met PIN mogelijk
ja
Betaald parkeren
ja
Acceptant VVV cadeaubon
ja

Contactinformatie

Telefoon: 
0031 (0)317 650 200

Locaties

Ouwehands Dierenpark Rhenen
Grebbeweg 111
3911 AV Rhenen