Pannenkoekenhuis Bergzicht

Bergzicht
Pannenkoekenhuis Bergzicht

Pannenkoekenhuis Bergzicht, gelegen aan de N227, de doorgaande weg van Amersfoort naar Maarn/Doorn, wat vroeger beter bekend was onder de naam “Aart Jansen”, is al jaren een begrip in de omgeving.
 

Het pannenkoekenhuis ligt aan de rand van het bos en vlakbij de Leusderhei, wat maakt dat je bezoek aan het restaurant prima te combineren is met een wandel- of fietstocht in de omgeving langs één van de vele bezienswaardigheden of met een bezoek aan het “Henschotermeer”.

Ook kun je diverse recreatieve activiteiten combineren met het eten van een lekkere pannenkoek. De auto kan geparkeerd worden op één van de ruime parkeerplaatsen en je er zijn tevens diverse oplaadpunten voor je elektrische fiets of scootmobiel. 

Je paard kun je zelfs stallen in één van de paardenboxen terwijl je kunt genieten van een heerlijke maaltijd of een drankje. Bergzicht is toegankelijk voor minder-validen en beschikt over een ruim invalidetoilet.

Naast een ruim assortiment van pannenkoeken, poffertjes of diverse lunchgerechten ( die ook na lunchtijd verkrijgbaar zijn), ben je bij natuurlijk ook van harte welkom voor een kopje koffie met gebak of een drankje op één van de gezellige terrassen, in de serre of in het sfeervolle restaurant. 

Tevens worden er  verschillende seizoengerechten geserveerd, zoals maaltijdsalades en verse aardbeien in de zomer; stamppotten, glühwein en erwtensoep in de winter. Elke maand word je verrast met een nieuwe “pannenkoek van de maand” en vergeet de specialiteit “Jagerspannenkoek met haas- en reevlees” niet eens uit te proberen.
 
Omdat het beslag op ambachtelijke wijze zelf gemaakt wordt, kunnen wij altijd heerlijke pannenkoeken of poffertjes serveren van hoogwaardige kwaliteit. Ook met diverse diëten en allergieën kun je bij ons terecht.

Vanaf 6 personen is het mogelijk om een reservering te maken. Voor gezelschappen vanaf 30 personen kunnen wij een arrangement op maat aanbieden. Een aantal arrangementen hebben wij al voor je samengesteld en deze zijn terug te vinden op www.pannenkoekenhuizen.com 

Naast kwaliteit staan snelheid en gastvrijheid hoog in het vaandel. Dit betekent dat je niet lang op een tafel hoeft te wachten, dat je snel en vriendelijk geholpen wordt door één van de medewerkers en dat je bestelling na niet al te lange tijd gebracht wordt. Elke dag wordt er alles aan gedaan om aan je  wensen te kunnen voldoen. 

Bent je nieuwsgierig geworden? Wij verwelkomen je graag!
 

Contactinformatie

E-mail: 
info@bergzicht-woudenberg.nl
Telefoon: 
0031(0)343-444330
Faxnummer: 
0031(0)343-444321