Partycentrum Schimmel

Partycentrum Schimmel
Partycentrum Schimmel

In het midden van Nederland vindt u Partycentrum Schimmel, een multifunctioneel partycentrum, een comfortabel driesterrenhotel en à la carte restaurant. Begonnen als een stationsrestauratie in 1885 is Partycentrum Schimmel uitgegroeid tot een begrip in de wijde omgeving.

Het centraal gelegen Partycentrum ligt in Woudenberg, een vriendelijk dorp aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. Via de doorgaande weg (N224) Woudenberg - Veenendaal is het partycentrum per auto uitstekend bereikbaar. Daarnaast biedt ons parkeerterrein, waar u als onze gast gratis parkeert, plaats aan maar liefst 350 auto’s.
 
SFEERVOLLE AMBIANCE                          
Het sfeervolle Partycentrum heeft de beschikking over een stijlvol zalencomplex met een totale capaciteit voor 600 personen. 
Door zijn modern klassieke inrichting straalt Partycentrum Schimmel een bijzonder sfeervolle ambiance en gastvrijheid uit. 
Alle zalen kunnen in iedere gewenste opstelling worden gebracht en zijn voorzien van een eigen geluidsinstallatie en airconditioning. Indien u dit wenst, bieden wij vanzelfsprekend alle moderne audiovisuele hulpmiddelen voor uw professionele presentaties.  

SERVICE IN IEDER OPZICHT
Partycentrum Schimmel is meer dan alleen een perfecte locatie. Of het nu gaat om een personeelsavond, bruiloft, zakelijke bijeenkomst of training, wij verzorgen de complete invulling van uw programma. Door ons goede gastheerschap, persoonlijke bediening en perfecte service kunt u met een gerust hart al uw zorgen uit handen geven. Kortom, een plek waar uw feest, bruiloft of bijeenkomst een onvergetelijk succes wordt!  
 
Mocht u na het lezen van deze internetsite nog specifieke vragen hebben dan zijn wij ten allen tijden bereid om u persoonlijk te informeren over alle facetten van ons bedrijf. Ook kunt u het contactformulier op deze website invullen.
 
Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag van 8.00 tot sluitingstijd (deze varieert)
LET OP: op zondag zijn wij gesloten om u op andere dagen nog beter van dienst te kunnen zijn.

Contactinformatie

Telefoon: 
033-2861213

Locaties

Partycentrum Schimmel
Stationsweg Oost 243
3931 EP Woudenberg