Plezier voor vier - Landgoed Zonheuvel Doorn

zonheuvel doorn
Plezier voor vier - Landgoed Zonheuvel Doorn

Veel gezinnen leiden een druk leven. School, werk, hobbies, sport, huishouden. Vaak schiet er maar weinig tijd over om samen leuke dingen te doen. De kindervakanties zijn een mooie gelegenheid om weer eens met de familie op stap te gaan. Even los van het strakke  doordeweekse schema. Zin om een keer op een echte buitenplaats te logeren?

Op landgoed Zonheuvel in Doorn heeft u een zee aan ruimte tot uw beschikking. Hier kunnen de kinderen naar hartenlust buiten spelen. U overnacht in Hotel Zonheuvel en bent van harte welkom voor een lekker diner in huisrestaurant Fleuri. Alle tijd om gezellig bij elkaar te zijn en van alles te ondernemen. Zo wordt op het landgoed een spannende speurtocht uitgezet, met leuke weetjes uit de natuur. Ook Huis Doorn, waar keizer Wilhem II na de Eerste Wereldoorlog ging wonen, is een aanrader. Verder kunt u met z’n allen een middag gaan zwemmen.

En de volgende dag een een gezeellig rondje Boerengolf gaan spelen. Dit spel kan het hele jaar door gespeeld kan worden. Het parcours bestaat uit 18 holes met ‘boeren’ hindernissen. Het is een combinatie van midgetgolf en boerengolf. Een spel dat garant staat voor veel plezier voor jong en oud. Er is zowel een indoor parcours als een outdoor parcours, dus ook met slecht weer een gezelilg middagje uit. Bovendien kunt u bij Weistaar ook de kaasmakerij en kaasmuseum bekijken.

De ingrediënten van dit arrangement:

  • 2 overnachtingen in een familiekamer
  • 2 maal uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2 diners in het huisrestaurant Fleuri
  • Speurtocht op het landgoed
  • 4 kaartjes zwembad Woestduin in Doorn
  • 4 x Boerengolf (bij mooi weer buiten, bij slecht weer indoor) bij Kaasmakerij en kaasmuseum de Weistaar in Maarsbergen

Prijs:  volwassenen € 120,- pp; kinderen € 60,- pp

Reserveren kan online via http://www.landgoedzonheuvel.nl of telefonisch via 0343-473500

Prijs: 
volwassenen € 120,- pp; kinderen € 60,- pp

Kenmerken

Type bedrijf
Hotel&Conferentiecentrum
Taal
EN, NL
Aantal sterren
3
Sauna
ja
Receptie 24 uur
ja
Prijs - toeristenbelasting p.p.p.d.
EUR 0.64
Parkeren bij accommodatie
gratis
In/bij bos
Utrechste heuvelrug
E-mail
info@langoedzonheuvel.nl
Aantal kamers
110

Contactinformatie

E-mail: 
receptie@landgoedzonheuvel.nl
Telefoon: 
+31 (0)343 473500
Faxnummer: 
+31 (0)343 473500