Schrijfpassie

Schrijfpassie
Schrijfpassie
In de workshops van SchrijfPassie maak je kennis met technieken waarmee je creatief aan de slag kunt gaan. Het gaat niet om stijl en/of grammatica. Het is nooit fout, want het zijn fragmenten van jouw verhaal. Het proces is belangrijk, niet het product. De schrijftechnieken zijn breed inzetbaar. Thuis, op het werk of tijdens de studie.
De workshops verlopen in een ongedwongen en prettige sfeer, zodat je je snel thuis voelt. De maximale groepsgrootte is 6 deelnemers.

Wie schuilt er achter SchrijfPassie? Mijn naam is Conny Plomp en ik ben SchrijfPassie gestart in maart 2010. Toentertijd in Oegstgeest waar ik woonde en nu sinds een jaar in Rhenen. Naast mijn werk bij Buurtzorg Rhenen, zijn de dinsdagen en donderdagen gereserveerd voor workshops en cursussen voor SchrijfPassie.
De liefde voor woorden was er al van jonge leeftijd. Vanaf mijn 13e schrijf ik dagboeken. Via de cursus “Luisteren naar je pen”® van Christine de Vries (eind 2009) kwam ik in aanraking met de wereld van creatief schrijven. Nu geef ik met veel plezier zelf cursussen en workshops.
Ik werk graag voor, met en in dialoog met mensen. Bovendien wil met SchrijfPassie mensen vertrouwen meegeven. Met name vertrouwen in zichzelf.
Maar vooral wil ik het plezier in schrijven vergroten!

Zelfportret schrijven is een workshop, die gegeven wordt op 8 december a.s.  De eerst volgende is 10 januari, "Spelen met woorden", een meerdaagse cursus en de laatste workshop "Beeldgedichten" is 19 juni. Dan is er een zomerstop en begin 28 augustus begint de workshop "Vakantieherinneringen".
Voor data en tijden van alle workshops en cursussen, zie www.schrijfpassie.nl

Kenmerken

Toelichting openingstijden
9.30-16.00 uur.

Contactinformatie

Telefoon: 
0620633203

Locaties

Schrijfpassie
Majoor Jacomettiweg 19
3911 BP RHENEN