Theater Aan de Slinger

Theater Aan de Slinger
Theater Aan de Slinger

Verhuur van het theater voor zakelijke bijeenkomsten of feesten.

Theaterzaal te huur

Slechts 10 kilometer ten zuiden van Utrecht, gelegen naast het treinstation van Houten, ligt Theater Aan de Slinger. Gebouwd met veel zorg voor de inrichting van de theaterzaal en foyers. Een sfeervol en compact theater.

Bedrijven en organisaties kunnen gebruik maken van de mogelijkheden die het gebouw biedt. De creatieve omgeving maakt het een verfrissende en prettige plek voor vergaderingen, congressen, recepties en netwerkbijeenkomsten. Of natuurlijk een personeelsavond met een avondvullend theaterprogramma! Er zijn verschillende arrangementen samen te stellen, van 5 tot 300 gasten.

Horeca-arrangement

Geheel naar uw wensen kan een horeca-arrangement op maat worden aangeboden. Als omlijsting van uw bijeenkomst, of voor een lunch, borrel of diner. Onze eigen cateringmedewerkers zorgen voor een persoonlijke service.

Bereikbaarheid

Theater Aan de Slinger is centraal gelegen, goed bereikbaar en heeft ruime parkeergelegenheid in de nabijheid. Het theater ligt op een minuut lopen van station Houten, waar stoptreinen uit de richting Utrecht, Den Bosch en Tiel stoppen. Vanaf Utrecht duurt de treinreis slechts 8 minuten.

Contact

Voor informatie over het huren van deze bijzondere locatie en het plaatsen van een optie kunt u contact opnemen via verhuur@aandeslinger.nl of 030 – 63 51 024. Kijk voor meer informatie op
www.theateraandeslinger.nl/zakelijk/

Contactinformatie

E-mail: 
theater@aandeslinger.nl
Telefoon: 
030 -63 51 024

Locaties

Theater aan de Slinger
De Slinger 40
3995 DE Houten