Van der Valk Restaurant De Biltsche Hoek

Restaurant De Biltsche Hoek (v/d Valk)
Van der Valk Restaurant De Biltsche Hoek

Van der Valk Restaurant De Biltsche Hoek biedt allerlei culinaire verrassingen voor elk moment. Vanwege de centrale ligging in het hart van de provincie Utrecht is Restaurant De Biltsche Hoek de ideale plek om elkaar te ontmoeten. Tijdens een goed verzorgde lunch neemt u met uw zakenpartners de laatste ontwikkelingen door. Een gezellig diner versterkt de familiebanden.

Parkeren doet u gratis op onze ruime parking. Daarnaast beschikt ons hotel over een sfeervolle hotelbar met een warme uitstraling, waar u onder het genot van een hapje en drankje heerlijk kunt bijkomen en bijpraten. Diverse bier- en whiskeysoorten zijn aanwezig.

Restaurant

Ons restaurant heeft een groot, maar zeer sfeervol à la carte restaurant dat is verdeeld over diverse zalen, elk met zijn eigen sfeer. De keuken is geopend van 12.00 uur tot 24.00 uur. Vanaf 22.00 uur serveren wij gerechten van de kleine kaart.

Diner

In ons restaurant geniet u van heerlijke streek- en seizoen gerechten. Onze chef-kok wisselt het menu regelmatig zodat we u altijd kunnen verrassen. Of u nu kiest voor een luxueus 4-gangendiner, een nostalgische wienerschnitzel of voor een vegetarisch menu, u kunt ervan op aan dat alles met liefde is bereid.

Reserveer een tafel
Kom eens langs of neem contact op met ons restaurant en reserveer een tafel. U bent bij ons van harte welkom.

Contactinformatie

E-mail: 
biltschehoek@valk.com
Telefoon: 
030-2205811

Locaties

Van der Valk Hotel De Bilt – Utrecht
De Holle Bilt 1
3732HM De Bilt