Veluwse Fietsdag van Kerk naar Kerk

De zendingscommissies van de Gereformeerde Gemeenten van Elspeet, Ermelo, Nijkerk, Barneveld en Nunspeet organiseren de Veluwse Fietsdag 2013.

Tussen de kerken van deze plaatsen zijn verschillende korte en lange routes uitgezet, waarbij u zelf kunt bepalen waar en wanneer u start. U kunt tussen twee plaatsen heen en weer fietsen, maar u kunt ook routes combineren waarbij u meerdere plaatsen aandoet. De totale afstand die u op deze manier aflegt ligt dan, afhankelijk van uw keuze, tussen de 25 en 110 kilometer. Daarnaast is het vanuit alle genoemde kerken mogelijk om een korte route (van ca. 10 kilometer) te fietsen. Deze korte routes hebben de kerk als begin- en eindpunt en zijn bijzonder geschikt voor gezinnen met kleinere kinderen die zelf willen meefietsen. Alle routes voeren langs prachtige bos- en heidegebieden.
Vanaf 9.00 uur kunt u starten bij een van de volgende kerkgebouwen van de Gereformeerde Gemeenten: Elspeet (Nachtegaalweg 11), Ermelo (Hanengewei 69), Nijkerk (Bagijnenstraat 3), Nunspeet (Brinkersweg 17, hoek Aarweg) of in Barneveld bij de Ds. J. Fraanjeschool “Locatie De Burcht” (Nederwoudseweg 39, Barneveld)
De kosten voor deelname bedragen € 2,50 per persoon met een maximum van € 10 per gezin. U krijgt een routeboekje waaruit u de routes kiest die u dan op eigen gelegenheid fietst. Bij de kerkgebouwen zijn diverse consumpties zoals broodjes, koffie/thee en frisdrank verkrijgbaar. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten bij de kerken, zoals verkopingen en orgelbespelingen. Dus ook als u niet meefietst bent u van harte welkom in een van de kerken!
De kerken zijn geopend van 9.00-16.00 uur.

Barneveld
•Vanuit Barneveld kunnen de volgende routes worden gefietst:

1.Barneveld - Nijkerk vice versa (2x 19 km)
2.Barneveld - Barneveld (Rondje Goudsberg (25 km))
3.Barneveld - Barneveld (Rondje Hessenweg (15 km))

•Vanaf Nijkerk kan er eventueel voor gekozen worden om door te fietsen naar Ermelo en vervolgens naar Elspeet of Nunspeet.
•Er is catering aanwezig om de trek te stillen
•Er is wordt een diapresentatie gegeven

Kenmerken

Prijs vanaf
2.50
Prijs tot
10.00

Contactinformatie

E-mail: 
frans@oudendorp.nl