Vergadercentrum Hoenderdaal

Vergaderen driebergen
Vergadercentrum Hoenderdaal

Kom vergaderen bij vergaderaccommodatie van Vergadercentrum Hoenderdaal!

De vergaderaccommodatie van Hoenderdaal maakt deel uit van het multifunctionele sportcentrum Health Center Hoenderdaal in Driebergen. Tussen de golf-, fitness-, tennis-, squash- en zaalsport faciliteiten treft u 6 moderne en goed geoutilleerde zalen voor al uw meetings, presentaties of andere bijeenkomsten. U vindt de accommodatie in het centrum van het land, vlakbij de afrit Driebergen/Zeist van de A12 in de nabijheid van de prachtige bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Het centrum beschikt over ruime gratis parkeervoorzieningen, maar is ook met het openbaar vervoer goed te bereiken. De zalen zijn geschikt voor gezelschappen tot 100 personen. Een aantal van deze zalen kijkt uit over de buitensport faciliteiten en heeft een eigen terras! De ruimtes beschikken over moderne audiovisuele apparatuur en er is een gratis en snel wifi netwerk aanwezig. 

Vitaal vergaderen

Vitaliteit staat bij de vergaderaccommodatie van Hoenderdaal centraal. “Mens sana in corpore sano”, een gezonde geest in een gezond lichaam. De accommodatie heeft een sportieve en frisse ambiance. Bovendien vindt u het thema vitaliteit ook terug in de mogelijkheid om te kiezen voor een gezonde lunch en het al dan niet combineren van uw meeting met een sportieve onderbreking zoals een golfclinic, tennistoernooi of yogales. Het resultaat: een constructieve bijeenkomst waarbij uw genodigden de accommodatie positief, vol energie en fit verlaten.

Klantvriendelijke dienstverlening

Vanzelfsprekend mag het u en uw gasten aan niets ontbreken tijdens een vergadering, presentatie of andere bijeenkomst. Ons horecateam verzorgt graag uw koffie-, lunch- en dinerbuffet. Er zijn diverse standaard arrangementen, maar uiteraard kunt u in overleg een arrangement op maat krijgen en kunnen wij rekening houden met speciale diëten en wensen. Aangezien Hoenderdaal een relatief kleine organisatie is, zijn de lijnen kort en zijn wij in staat om snel en flexibel op uw wensen in te spelen. Ook in geval van eventuele problemen gedurende de dag staat ons vriendelijke en behulpzame team snel voor u klaar om aan een oplossing te werken.

Arrangementen (inclusief btw)

Al onze vergaderzalen zijn voorzien van moderne faciliteiten zoals audiovisuele apparatuur en airconditioning. Onze arrangementen zijn inclusief zaalhuur, beamer, projectiescherm, flip-over, whiteboard en draadloos internet.

Koffie arrangement € 6,25 p.p. per dagdeel
(Onbeperkt koffie/thee, koekjes, mintjes en ijswater, exclusief zaalhuur)

4 uur basis arrangement € 18,95 p.p. (vanaf 10 personen)
(incl. koffie arrangement)

4 uur comfort arrangement€ 30,95 p.p. (vanaf 10 personen)
(incl. kofie arrangement en lunchbuffet)

8 uur compleet arrangement € 40,95 p.p.(vanaf 10 personen)
(incl. koffie arrangement en lunchbuffet)

Vitale arrangementen

tarieven 1 dagdeel  en 2 dagdelen

Vergaderen + lunchbuffet + golfclinic                € 59,95            € 69,95

Vergaderen + lunchbuffet + binnentennis        € 29,50            € 39,50

Vergaderen + lunchbuffet + groeples                € 39,95            € 49,95

Vergaderen + lunchbuffet + karten                     € 39,95            € 49,95

Kenmerken

Prijs 8 uurs arrangement
€ 20 - € 40
Geschikt voor groepen
ja
Gratis/budget
nee
Geschikt voor Engelstaligen
ja
Geschikt voor zakelijk
ja

Contactinformatie

Telefoon: 
0031 (0)343 529 333

Locaties

Vergaderen driebergen
Hoendersteeg 7
3972 NA Driebergen-Rijsenburg