Wagenwerkplaats

Wagenwerkplaats
Wagenwerkplaats

Het terrein van de Wagenwerkplaats met veel industrieel erfgoed grenst direct aan het spooremplacement van station Amersfoort en is ca. 18 hectare groot. Er zijn twee theaters, een verkeerstuin, evenementlocaties en vele organisaties met een creatieve inslag gevestigd.

Regelmatig zijn er op de Wagenwerkplaats voorstellingen van o.a. Holland Opera, markten en andere activiteiten. Twee keer per week is de Verkeerstuin gratis toegankelijk en er is lunchcafé Het Centraal Ketelhuis. In de agenda van de Wagenwerkplaats staan alle activiteiten overzichtelijk op een rij.

Op de Wagenwerkplaats zijn diverse prachtige oude fabriekshallen en een uitstekend uitgeruste theaterzaal te huur.  Een prachtige historische locatie voor uw evenement, voorstelling, congres, bedrijfsuitje of presentatie. Bijna alles kan op dit monumentale terrein naast het station van Amersfoort.

Het buitenterrein van de Wagenwerkplaats bestaat uit mooie pleinen, grasvelden en straten en is ook te boeken. Ideaal voor markten, wedstrijden, picknicks en andere buitenactiviteiten. 

Het terrein is heel goed met een audiotour te ontdekken.

Contactinformatie