ZIEN EN DOEN

Kalender

«  

april 2017

  »
mdwdvzz
     
Cinema Veenendaal
Bioscoop in Veenendaal
Bioscoop Figi

Zie voor meer informatie www.figi.nl

Leusden beleef je, FIETSEND
Het Filmhuis Leusden is een initiatief van de Openbare Bibliotheek en hET hOEKHUIS Cultureel Centrum. Iedere derde maandag en dinsdag van de maand, van september t/m april worden de betere films of arthouse films gedraaid. Filmagenda
Schilderweek
De Tuin biedt straks wat Bibliotheek Leusden al die jaren geboden heeft: een kleinschalig, laagdrempelig zaaltje, in het centrum, geschikt voorhet het vertonen van goede films, in een aangename omgeving.
Literair Café
Het nieuwe filmseizoen gaat van start. Dan wordt de film The Iron Lady vertoond. Deze film is gebaseerd op het leven van de eerste vrouwelijke premier van Groot-Brittannië: Margaret Thatcher.
Literair Café
Wordt in samenwerking met Indigo/GGZ centraal de film Oslo, August 31th vertoond. Deze film uit 2006 laat één dag zien uit het leven van de tweeëndertigjarige Anders.
Schilderweek
Tijd: 18.30 uur Toegang:€ 50,- (Toegangsprijs is inclusief film, 4-gangen diner, welkomstdrankje, tafelwater en koffie)   Direct reserveren/bestellen Proef de Tuin is een combinatie van cultureel en culinair genieten. Het 4-gangen diner wordt verzo
Schilderweek
Tijd:15:30 Toegang:€ 6,-genre: misdaaddrama jaar: 2011, Nederland regie: Andre van Duren speelduur: 110 minuten cast: o.a.
Literair Café
Deze bekende, vrolijke film uit 2012 gaat over een lichamelijk gehandicapte man en zijn bijzondere verzorger.
De film vertelt over het trauma van Kootwijkerbroek. In 2001 werden daar tijdens de MKZ-crisis ruim 60.000 koeien afgemaakt. De maker van de documentaire, Geertjan Lassche, zal op de filmavond aanwezig zijn.